MENU
MENU

codruta • razvan

25 aprilie 2016

Povestea de dragoste a Codrutei si a lui Razvan, asa cum o spun ei insisi. Un minunat love story video.

Codruta

Unii se indragostesc din liceu, unii au fost colegi de facultate si se revad dupa 10 ani, unii se intalnesc intamplator la un semafor, iar altii au parte de prieteni comuni care le fac cunostinta.

…M-­am indragostit si eu…fara sa imi dau seama, brusc m-am trezit cu tot ce inseamna „a fi indragostita” : milioane de fluturasi in stomac, zambete fara explicatii, dorinta exagerata de a primi toata atentia lui, dorinta de a­l face fericit cu tot ce aveam ca pamantean ce sunt, gelozie, incredere infinita in cineva care totusi imi era strain, intrebari puerile: oare ma suna oare nu ma suna? Se gandeste la mine sau nu se gandeste la mine? Sa il sun sau sa nu il sun? Fiecare zi din viata noastra inseamna alegeri si de fiecare data suntem framantati de simpla intrebare daca alegerile noastre sunt bune sau rele.

Cand omul iubit scoate din tine tot ce este mai bun, si mai mult, te ajuta sa iti descoperi lucruri pe care nici tu nu ai stiut ca iti place sa le faci, cand ajungi sa simti ca ti se prabuseste universul numai la gandul ca persoana iubita ar putea pati ceva, cand ajungi sa vezi in zambetul lui toate culorile curcubeului, cand te simti cea mai frumoasa femeie din lume in fiecare zi, in orice moment ai fi, cand incerci sa fii mai buna pentru el, cand iubesti tot ce iubeste el si visezi tot ce viseaza, cand razi, cand plangi, cand ajungi sa simti ca fiecare parte din corpul lui este pretioasa, cand simti ca vrei sa stie toata lumea cat de fericita esti, cand iti construesti cu el propriul testament al vietii tale, cand te simti protejata, cand dansezi fara muzica si speri fara speranta, cand primesti in dulapul tau deja plin de haine inca un umeras, cand zbori fara aripi, cand imparti orice ai, cand poti sa fii „tu” cu bune si rele si te simti in largul tau, cand in baia ta mai apare o periuta de dinti, cand iti imaginezi cum ar arata copilul tau cu el, cand orice moment petrecut cu el este ca o vacanta indiferent daca este luni, cand prietenii ajung sa iti spuna ca semeni cu iubitul tau si cel mai mult cand spui „DA „, atunci vei sti sigur ca ai facut cea mai buna alegere.

Iubesc si sunt iubita de cel mai bun si frumos om de pe acest pamant. Aceasta este povestea noastra de dragoste. O poveste care inca se povesteste cu fiecare zi care trece, unde personajele sunt cele maifrumoase, cele mai bune si cele mai colorate. Nu exista personaje negative sau momente grele, si daca ele exista, noi doi nu le vedem si nu le simtim pentru ca ne iubim prea mult iar acest lucru ne da putere sa trecem peste orice problema.

Razvan

Nu sunt un om al vorbelor dar pot spune ca, povestile de dragoste m-au impresionat de cind ma stiu, pentru ca sunt intilniri intre spirite, sentimente si pasiuni. Iubind, traim altfel, Iubesc, traiesc altfel. Iubesc si traiesc cea mai frumosa poveste de dragoste inca din prima clipa cand ne-am cunoscut. Fiecare zi care trece ma face sa constientizez cat de fericit sunt langa iubita mea si fiecare secunda petrecuta impreuna are farmecul ei.

Iubesc si sunt iubit neconditionat. Aceasta este povestea noastra de dragoste cu final deschis, unde fiecare dintre voi, cei prezenti aici, scrieti cele mai frumoase lucruri in cartea vietii noastre.

 

Previous post Next post
You might also like
manina • razvan
26 aprilie 2016
Copyright ©VideoBoutique Romania 2013-2019