MENU
MENU

codruta • razvan

6 martie 2016

”Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului.” – William Shakespeare

Unii se indragostesc din liceu, unii au fost colegi de facultate si se revad dupa 10 ani, unii se intalnesc intamplator la un semafor, iar altii au parte de prieteni comuni care le fac cunostinta. Asa s-au cunoscut Codruta si Razvan. De la o noapte in club si pana la inceputul unei adevarate povesti de dragoste, trecand neaparat prin perioada fluturasilor in stomac, nu a fost decat un singur pas.

Firi diferite, Razvan fiind mai temperat iar Codruta un pic mai ”zvapaiata”, au gasit echilibrul perfect si au decis sa faca o mutare inteleapta: c a s a t o r i a! Si asa, iata-ne pe noi cei de la Video Boutique, porniti intr-o aventura, din care in aceasta postare va vom dezvalui prima etapa: filmare cununie civila.

Filmare cununie Codruta si Razvan

Am ajuns la Ploiesti in mijlocul unei zile caniculare de sfarsit de Iulie. Acasa la Razavn, pregatirile erau in toi, atmosfera era aceeasi ca de obicei, specifica insa evenimentelor incarcate de emotie. Cand am ajuns la Oficiul de Stare Civila din Ploiesti, am avut parte de o surpriza placuta si neasteptata: doamna oficiant ne astepta cu cateva pahare cu apa rece, pregatite special pentru echipa noastra. Ii multumim din suflet si pe aceasta cale!

oficiant-filmare-cununie-civila-ploiesti
Doamna oficiant de la Starea Civila Ploiesti

Ceremonia in sine, a fost exterm de emotionanta, mai ales Codruta fiind cea care cu greu si-a putut stapani lacrimile (va marturisim ca, in momentul semnarii actelor oficiale, ii tremurau efectiv mainile). In rest, putem sa spunem ca a fost un evniment reusit, o filmare cununie asa cum ne-am dorit sa fie. Daca doriti sa vedeti filmul de la nunta Codrutei si a lui Razvan o puteti face tot pe site-ul nostru la pagina dedicata nuntilor.

 

 

Previous post Next post
You might also like
sorina • fritz
13 martie 2016
Copyright ©VideoBoutique Romania 2013-2019