MENU
MENU

sorina • fritz

13 martie 2016

Luna Mai a anului 2014, ne-a adus multe provocari, dar si multe satisfactii. Ca in fiecare an, ne-am facut cunostinte noi si evident, multi prieteni. Va vom povesti una din experientele traite ca videograf cununie.

Cum i-am cunoscut pe Adrian (aka Fritz) si pe Sorina.

Cu Adrian si Sorina ne-am intalnit la recomandarea Danei Tudoran si a lui Marius Chitu. Dupa cateva telefoane scurte in care am schimbat cateva informatii, a urmat ”marea intalnire”. 🙂 Din primele minute ale discutiei ne-am dat seama ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Ne-au spus povestea lor, ce asteptari au de la noi, cum isi vad ei nunta, dar si multe alte ganduri si framantari, specifice unui cuplu aflat in fata primului mare eveniment din viata lor. Interesant a fost ca Fritz, era printre putinii viitori miri care s-a implicat indeaproape de toate amanuntele legate de organizare (in special de micile detalii). Primul pas pe care aveam sa-l facem impreuna, era cununia civila. Ei in calitate de sot si sotie, noi in calitate de videograf cununie. Am plecat din Bucuresti intr-o frumoasa zi de Mai, gadilati de soarele de afara, care incepuse sa incalzeasca atmosfera primavaratica.

Ceremonia

Oficerea casatoriei, a avut loc in incinta Muzeului Judetean De Istorie si Arheologie din Prahova, un loc deosebit despre care puteti sa va informati aici. Muzeul ne-a oferit si cateva camere cu o valoroasa incarcatura istorica (atat la propriu, cat si la figurat), in care am facut un mic video-shooting. Cateva cadre le veti regasi in filmul de mai sus.

Sorina si Fritz au fost inconjurati de rude si foarte multi prieteni care, suntem siguri ca le-au facut ziua mai frumoasa. Ne-am intarit acest sentiment atunci cand, la iesirea din sala de oficiere, intreaga asistenta a vibrat la unison intr-un sincer ”Multi ani traiasca!” Le uram si noi, sa traiasca multi ani fericiti, impreuna pe frumosul drum al vietii!

Epilog

Despre nunta Sorinei si a lui Fritz, tot pe site-ul nostru, aici.

 

 

 

 

 

Previous post Next post
You might also like
codruta • razvan
6 martie 2016
Copyright ©VideoBoutique Romania 2013-2019